Blog

  • 2015-03-29 19:38

    Moltes Novetats!

    Després d'una temporada molt moguda i sense temps per quasi res, avui finalment he pogut tornar a seure i escriure a la pàgina web.

    Han passat quasi 4 mesos en els que ha passat una mica de tot, tant a nivell escolar, com a nivell de pràctiques.

    Comensaré explicant el periple de les pràctiques;

    L'últim cop que vaig escriure anava a fer una entrevista als Mecanizados Pecatrol, a Vilassar de Dalt, empresa a la qual vaig estar fins a principis d'any i on vaig poder adquirir experiencia i coneixements gràcies als excelents treballadors que tenia.

    Als Mecanizados Pecatrol vaig treballar amb una Kondia 640 la qual duia un control Fagor 8050 i on hem dedicava a les peces amb mes producció.

    Tot i lo be que estava anat tot, a finals de l'any 2014, el gerent de la empresa va morir i la empresa va dissoldre's, per la qual cosa vaig tenir que tornar a buscar una nova empresa per poder acabar les pràctiques.

    La veritat es que va ser quelcom força intens, i tot i els dubtes que hem va generar al principi, ara crec que ha sigut un canvi molt convenient.

    Hem van comentar sobre un taller a Mataró, Talleres Cridi, i després d'informarme a través de la pàgina web que tenen , vàrem concretar una entrevista.

    Alla vaig ser atès, primer pel gerent de la empresa i seguidament pel cap de taller, i ens vàrem posar d'acord per poder fer les pràctiques allà.

    Crec que ha sigut una de les millors coses que m'han pogut pasar a nivell laboral, ja que es un taller on hi ha molts i molt bons oficials, i treballen amb una qualitat i una tecnologia molt avançada. Cosa que m'ha permès adquirir molta més experiència i coneixement per poder introduir-me en un món tant competitiu com el de la mecanització.

    A nivell de maquinaria, estic treballant amb:

    Kondia 640, Kondia 2010, Charmilles 600, Charmilles Duro, Okuma MU 500 VII, Zayer  5000 KFU.

    Les quals funcionen, ha excepció de la Okuma que ho fa amb el seu propi contro (ISO), amb Heindenhain.

    En aquesta empresa normalment estic a l'àrea de producció, fent funcions d'operari, verificant peces i controlant una màquina del electroerosió per fil.

    Tinc conveni fins al dia 22 d'abril, i estic molt il.lusionat!

    A nivell escolar, el fet de canviar d'empresa de pràctiques, va ser tot una odissea, pero finalment va arribar a bon port.

    El projecte, treballs, examens i altres m'han portat de corcoll aquests últims mesos.

    El projecte del braç robòtic ha sofert molts canvis i de mica en mica aniré pujant tota la informació. Crec que tots els canvis que ha sofert han sigut a millor i gràcies al mateix, m'he pogut introduir al món de les impresores 3D. Món que m'ha cridat molt l'atenció i a la que pugui disposar de més temps lliure li dedicaré molta atenció.

    Salutacions!

     

     

  • 2014-11-13 11:34

    Entrebancs!

    Després d'un temps sense poder escriure, finalment ho faig intentant posar al dia de tots els esdeveniments que han passat durant aquest temps.

    De primeres, tot i haver firmat el conveni amb la Fundació CIM, s'han acabat fent enrrera. 

    La explicació segons la Fundació CIM:

         Aquesta gestió la estava portant l'antic Cap de Departament de RRHH de la Fundació i tot haver-ho deixat lligat abans de la seva marxa de la empresa, la següent Cap de Departament no ha pogut trobar en quin lloc havia d'integrarme per fer les FCT. Mil perdons però que no podien oferir unes pràctiques adeqüades al meu perfil.

    Per tant he tingut que tornar a fer una entrevista en una altre empresa, en aquest cas Nouteme S.A., empresa ubicada al polígon de Badalona Sud i dedicada a la producció d'utillatge per maquinaria industrial.

    Vista la seva pàgina web sembla un lloc també molt interessant per poder portar a terme les FCT, ja que es dediquen al desenvolupament integral de projectes. Des de la idea portada del client, passant per la oficina tècnica, desenvoluament del disseny, producció al taller i posterior ajustatge in situ si es dona el cas.

    Després de fer la entrevista, on m'han deixat clar que el que estan buscant es una persona que tingui ja hores fetes de pràctiques en un CFGM, no hem tanquen la porta a fer les FCT però sempre subjecte a la adquisició anterior d'aquesta altre persona a la seva empresa. 

    El tracte tant del gerent com del cap de taller molt bona.

    Tot i el meu interès, demostrat trucant, amb entrevista i vi email, després de quasi dos semanes sense cap respota he decidit mirar una altre empresa ja que el temps corre i les pràctiques son quatre mesos.

    Després de parlar-ho amb el tutor de pràctiques, he decidit mirar una tercera empresa on fer pràctiques, i aquesta es Mecanizados Pecatrol, a Vilassar de Dalt.

    Avui tinc la entrevista amb el gerent de la empresa, a veure si per fí podem començar les FCT!

  • 2014-10-10 11:10

    Posibilitat de pràctiques!

    Està en tràmits el poder fer les FCT en una de les fundacions més punteres del país.

    I no és ni més ni menys que la Fundació CIM! Les gestions estan en tràmits i ja quasi esta lligat!

    Es per mi un orgull poder fer les pràctiques en un dels llocs on es treballa en el desenvolupament de nova tecnologia amb tecnologia de última generació, a més de tenir una dilatada experiència en la docència.

    No només això sinó que és el bressol de la Rep Rap Bcn, la impresora 3D open source. I on està en constant desenvolupament.

    Realment es un caramel que no es pot desaprofitar i intentar apendre tot el que hem puguin ensenyar i a poder ser, aconseguir la finalitat de les FCT!

    :)

  • 2014-06-14 13:20

    Fent feina

    Aquests dies he començat amb el treball d'actualizar per poder pujar alguns del treballs fets a CFGS. En aquest cas he començat repassant i actualitzant la Mordaça Rodona, una peça que tot i la seva senzillesa es molt interessant. En aquest cas he afegit dels plànols originals una petita representació de la peça a color i enprespectiva isometrica a la part baixa de la làmina de cada peça.

    En breu pujare imatges de les peçes en sí i de l'ensamblatge.

  • 2014-05-30 08:37

    Acabant el curs

    Aquesta setmana i la que ve es un a l'institut son més aviat protocolàries, ja que tots els examens s'ha fet i els treballs s'han entregat. Aquests dies son més per aquelles persones que els ha pogut quedar alguna cosa per entregar o polir dels seus treballs... Però el dimarts que ve son les evaluacions del tercer trimestre i el dimecres ja podrem saber les notes. Aquesta evaluació diria que ha anat força bé o sigui que espero obtenir uns bons resultats.

    Altrament això fa també que des d'aquesta setmana pugui comensar a pujar regularment els meus treballs ja fets durant el curs i propis, previa adaptació per a la pàgina web.

    Salutacions,

    Juli

     

  • 2014-05-29 20:03

    Neixament de la pagina

    Avui dia 29/05/2014 ha nascut aquesta pàgina amb ànim de que qui estigui interessat vagi veient els meus progressos i els treballs realitzats tant al Grau com a nivell personal. Espero que amb aquesta pàgina pugi demostrar les meves capacitats i que sigui també una eina per tenir un feedback amb altre gent i d'aquesta manera obtenir les seves opinions i millorar o ajudar a millorar.

    Gràcies!

© 2014 Rervats tots els drets.

Fes la teva web gratuïtaWebnode