Entrebancs!

2014-11-13 11:34

Després d'un temps sense poder escriure, finalment ho faig intentant posar al dia de tots els esdeveniments que han passat durant aquest temps.

De primeres, tot i haver firmat el conveni amb la Fundació CIM, s'han acabat fent enrrera. 

La explicació segons la Fundació CIM:

     Aquesta gestió la estava portant l'antic Cap de Departament de RRHH de la Fundació i tot haver-ho deixat lligat abans de la seva marxa de la empresa, la següent Cap de Departament no ha pogut trobar en quin lloc havia d'integrarme per fer les FCT. Mil perdons però que no podien oferir unes pràctiques adeqüades al meu perfil.

Per tant he tingut que tornar a fer una entrevista en una altre empresa, en aquest cas Nouteme S.A., empresa ubicada al polígon de Badalona Sud i dedicada a la producció d'utillatge per maquinaria industrial.

Vista la seva pàgina web sembla un lloc també molt interessant per poder portar a terme les FCT, ja que es dediquen al desenvolupament integral de projectes. Des de la idea portada del client, passant per la oficina tècnica, desenvoluament del disseny, producció al taller i posterior ajustatge in situ si es dona el cas.

Després de fer la entrevista, on m'han deixat clar que el que estan buscant es una persona que tingui ja hores fetes de pràctiques en un CFGM, no hem tanquen la porta a fer les FCT però sempre subjecte a la adquisició anterior d'aquesta altre persona a la seva empresa. 

El tracte tant del gerent com del cap de taller molt bona.

Tot i el meu interès, demostrat trucant, amb entrevista i vi email, després de quasi dos semanes sense cap respota he decidit mirar una altre empresa ja que el temps corre i les pràctiques son quatre mesos.

Després de parlar-ho amb el tutor de pràctiques, he decidit mirar una tercera empresa on fer pràctiques, i aquesta es Mecanizados Pecatrol, a Vilassar de Dalt.

Avui tinc la entrevista amb el gerent de la empresa, a veure si per fí podem començar les FCT!

Retorna

Contacte

Disseny i Programació

© 2014 Rervats tots els drets.

Fes la teva web gratuïtaWebnode